İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bilnet’te eğitim yılı coşkusu

Sakarya eğitimine geçtiğimiz yıl başarılı bir giriş yapan Bilnet Okulları Sakarya Kampüsünde yeni eğitim öğretim yılı coşkuyla başladı.

SAKARYA

Eğitim öğretim yılının ilk günü okul bahçesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Bilnet Okulları Genel Müdürü Cemalettin Saydam, “Kurucumuz Nihat Taş’ın öncülüğünde, alanlarında deneyimli ve tecrübeli öğretmen kadromuzla, Bilfen Şirketler Grubunun desteğinde yeni bir eğitim yılına başlamanın büyük heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl aramıza katılan lise 9. Sınıf öğrencilerimizle birlikte daha da büyük bir aile olduk. Bilnet Okulları olarak hedefimiz; Atatürkçü, çağdaş, disiplinli, araştırmacı, özgüvenli ve mutlu gençler yetiştirmektir. ‘Doğru Eğitimle, Doğru Gelecek’ sloganı ile yola çıkan Bilnet Okullarımızda eğitim müfredatı, sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda da tam donanımlı bireyler yetiştirmenin yanında, yabancı dil becerileri, yeni dünyanın olmazsa olmazları olan; kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. yüzyılın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Öğrencilerin, tüm kademelerde temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almaları hedeflenmektedir.” dedi.

İlk ders heyecanı

Öğrencilerin yanısıra, velilerin de hazır bulunduğu açılış töreninde tüm öğretmenler, okul kurucusu Nihat Taş ve okul müdürleriyle birlikte yeni eğitim öğretim yılı hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra büyük heyecan içinde öğrencileriyle birlikte ilk dersi işlemek üzere sınıflarına çıktılar.