Sakarya’da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Sakarya Hendek ve Pamukova’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otomobil ve elektrik panosuna gizlenen maddeler ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.
<a href="/haberleri/sakarya" target="_blank" class="taginLink"><a href="/haberleri/sakarya" target="_blank" class="taginLink">Sakarya</a></a> <a href="/haberleri/hendek" target="_blank" class="taginLink"><a href="/haberleri/hendek" target="_blank" class="taginLink">Hendek</a></a> ve <a href="/haberleri/pamukova" target="_blank" class="taginLink"><a href="/haberleri/pamukova" target="_blank" class="taginLink">Pamukova</a></a>’da uyuşturucu operasyonu 3 tutuklama

Sakarya’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda otomobil ve evin elektrik panosuna gizlenen uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Otomobil ve elektrik panosunda zulalı maddeler bulundu

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hendek ve Pamukova ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda, bir otomobil ile bir evin elektrik panosuna gizlenmiş uyuşturucu maddeler tespit edildi.

Ele geçirilen uyuşturucu ve materyaller

Yapılan aramalarda; 4 parça halinde 1 kilogram skunk, 500 gram toz esrar, 385 adet sentetik ecza, 1,23 gram esrar, 6 parça halinde toplam 17,80 gram sentetik kannabinoid ve 0,20 gram metamfetamin ele geçirildi.

Ayrıca, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 500 lira, 100 gramlık içi boş bir aseton kutusu, uyuşturucu ticaretinde ölçüm amacıyla kullanıldığı belirlenen bir kahve fincanı ve paketlemede kullanılan çeşitli materyaller de delil olarak muhafaza altına alındı.

3 şüpheli tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİLİ HABERLER