İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bilnet Okulları yeni eğitim yılına hazır

Türkiye’nin çeşitli illerinde kurduğu kampüslerle geçtiğimiz yıl eğitim hayatına farklı bir ivme kazandıran Bilnet Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim yılına 20 eğitim kampüsüyle başlayacak.

Bilfen’in akademik desteğiyle kaliteli eğitimin öncüsü olmayı amaç edinen Bilnet Okullarının tüm eğitim kadroları ve yöneticilerinin katıldığı 5. Eğitim Çalıştayı İstanbul’da yapıldı. Ayrıca okul kurucuları ve genel müdürlük yöneticilerinin katılımıyla da Kıbrıs’ta ‘Sektöre Yön Verenler Zirvesi-Kurucular Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Yaz döneminde gelecek eğitim yılının planlamasını yaparak öğrencileri 21. Yüzyıla hazırlayacak eğitim faaliyetlerinin çalışmasını gerçekleştiren Bilnet Okulları anaokulundan, ilkokula, ortaokula ve bu yıl başlayacak lise eğitimiyle önümüzdeki dönem Türkiye’nin en iddialı eğitim kurumu olma yolunda çalışmalarını tamamladı.

Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar’ın açılış konuşmasını yaptığı 5. Eğitim Çalıştayı’nın çok verimli geçtiğini belirten Bilnet Sakarya Okulları Kurucusu Nihat Taş, Genel Müdür Cemalettin Saydam ve okul yöneticileri yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını ifade ettiler. Bilnet Sakarya Okullarında yeni eğitim dönemi 8. Sınıflar için 27 Ağustos’ta, diğer tüm sınıflar için de 10 Eylül’de başlayacak.