İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Cahit Kaytaz’a Teşekkür Plaketi

Sakarya’da hayırseverliği, eğitim alanındaki gönüllü görev aşkıyla yakından tanınan isimlerden biri olan Cahit Kaytaz, 10 yıl boyunca özveriyle sürdürdüğü Erenler Yeşiltepe İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanlığı görevinden ayrıldı. Yeşiltepe İlköğretim Okulunun arsa temininden, yapımına kadar her karesinde büyük görevler üstlenen Cahit Kaytaz’a eğitime yaptığı hizmetler nedeniyle “Teşekkür Plaketi” verildi.

Okul Aile Birliği kongresinde son kez velilerin huzuruna çıkan Cahit Kaytaz yaptığı veda konuşmasında, işinden emekli olduktan sonra Yeşiltepe İlköğretim Okuluna 10 yıl boyunca her gün işine gider gibi gittiğini ve okulun bugünlere gelmesinde maddi ve manevi büyük hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, “Severek ve gönülden yaptığım bu güzel görev esnasında desteklerini esirgemeyen herkese okulumuz ve bu okulda okuyan çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Şimdi sıra gençlerde. Yeşiltepe Aile Birliği bayrağını huzur içinde teslim ediyorum.” dedi.

Sosyal alandaki faaliyetlerine Sakarya Yerel Kültür Derneği Genel Sekreterliği göreviyle devam eden Cahit Kaytaz’a, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ile Yeşiltepe İlk ve Ortaokulu Müdürü İsmail Yaman, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.