İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CMSBL Öğrencilerine Büyük Alkış

Yeni yılın ilk tiyatro oyununu AKM’de sahneleyen Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, performansları, sahne dekoru ve kostüm seçimindeki başarılarıyla salonu dolduran davetlilerden büyük alkış aldılar.

foto-galeri-iconSAKARYA – Adapazarı
Yoğun kar yağışına rağmen AKM’deki oyunu; İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın, Şube Müdürleri Engin Kahraman, Yüksel Hamzaoğlu, Alican Akdoğan, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi.

Rus Yazar Gogol’un 1842 yılında yazdığı ve ülkemizde Genco Erkal, Erdal Beşikcioğlu gibi ünlü sanatçıların onlarca kez oynağı “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyunu sahneleyen Cemil Meriç öğrencileri bu alandaki başarılarını bir kez daha tescillediler.

Yönetmenliğini Zeynep Akaltın’ın, başrol oyunculuğunu Zehra Değirmenciler’in yaptığı, sahne arkasında Uğur Uzun, Fatma Şen, Özge Beyenal, Neval Kara, Eray Tepe, Baran Alp Turan, Muhammet Emin Genç’in görev aldığı oyun büyük beğeni gördü.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbiten oyun bitiminde Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini çiçek vererek kutlarken, oyunun sahnelenmesinde emeği geçen başta okul müdürü Mehmet Topaloğlu, Müdür Başyardımcısı Savaş Kanbur olmak üzere tüm okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ettiler.