İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Eğitim Edremit’te eğitim yatırımları hız kesmiyor

Edremit’te eğitim yatırımları hız kesmiyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken ilçede bir yıl içinde 6 yeni okulda 134 derslik kazandırıldı.

Edremit’e son 1 yılda 1’i hayırsever desteği olmak üzere 6 yeni okulda 134 derslik, 300 kişilik öğrenci yurdu ve 200 öğrenci kapasiteli spor salonu kazandırıldı.

Yapımı tamamlanmış olan Kadıköy Zehra Baysal Anaokulu, Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu İlkokulu, Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu, Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulu, Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu ve Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulunun yeni binalarında öğrencileri bakanlık ve valilik onaylarının gelmesiyle eğitim öğretim faaliyetlerine başladılar.

Ayrıca Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanında 300 kişilik öğrenci yurdu da tamamlanarak Yatırım İzleme Başkanlığınca geçici kabulü yapıldı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfınca müdürlüğüne teslim edildi. Edremit Anadolu Lisesine kazandırılan Spor Salonu inşaatında ise son rötuşlar yapılmakta. Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, çalışmalarda emeği geçen başta Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ya, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’ya, hayırseverlere ve destek verenlere teşekkür etti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *