İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Eğitim Gölcük Ortaokulunda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlendi

Gölcük Ortaokulunda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlendi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Gölcük kırsal mahallesinde bulunan Gölcük Ortaokulunda "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlendi.

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Gölcük kırsal mahallesinde bulunan Gölcük Ortaokulunda Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah Köseoğlu rehberliğinde ve öğrenciler tarafından okul içerisinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" düzenlendi. Fuar kapsamında öğrencilerin sunumunu gerçekleştirdikleri stantlarda beraberindekilerle birlikte incelemelerde bulunan Kaymakam Oktay öğrencileri başarılı projelerinden dolayı tebrik etti. Kaymakam Oktay, “TÜBİTAK Bilim Fuarlarında ulaşılmak istenen hedefin ilçemiz öğrencilerinin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri ve eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunmak olduğunu dile getirip, özverili çalışmalarından ötürü Gölcük Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum“ dedi.

Belediye Başkanvekili Tufan Gürlek ise, “Özellikle kırsal mahallerimizde okuyan öğrenci kardeşlerimizin bu şekilde gelişme kaydetmesi, merkezde olan okullardaki sistemin bu tür alanlarda da uygulanması bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onları daha bu yaşlarda becerilerini geliştirmesi, yeteneklerini keşfetmesi çok güzel bir hadise. Emeği geçenleri tebrik ediyor, bu tür güzelliklerin devam etmesini diliyorum“ sözlerine yer verdi.

Öğrencilerin yıl boyunca üzerinde çalıştığı tasarım ve projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışını Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, Sındırgı Belediye Başkan Vekili Tufan Gürlek, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Cemil Atla, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aldemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ışık tarafından yapıldı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *