İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Eğitim Güner Bahadır’dan ilk ders; fidan dikimi

Güner Bahadır’dan ilk ders; fidan dikimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, ilçedeki öğrenci sayısı kadar ağaç dikmek amacıyla yepyeni bir kampanya başlattı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında her öğrenciye “İlk dersi Fidan Dikimi” sloganıyla harekete geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un, ‘Her çocuğun başına bir yeşil gölge büyütene kadar devam’ sözleriyle ifade ettiği ilke ile çevre konusunda öğrencileri bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda, ilçemizdeki 62 okulumuzda 585 derslikte eğitim gören 10 bin 322 öğrencimiz kadar ağaç fidesini toprakla buluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

Projeye; Ayvalık Atatürk İlkokulu 1. sınıf öğrencileriyle başlayan Müdür Bahadır, “Bu hedefimiz doğrultusunda, Ayvalık Orman İşletme Müdürlüğü’nden temin edilen ağaç fidanlarını okullarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim için; çocukken dikilen fidanla beraber büyümek kadar güzel bir başka şey daha olamaz. Bu duygularla, Çocuklarımızın okullarının ilk günlerinde hatıralarının yemyeşil ve umut dolu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *