İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Sakaryayı ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can Sakaryaya yaptığı ziyarette, ortaöğretim okul müdürleriyle bir araya geldi. Serdivan Anadolu Lisesi’nde düzenlenen toplantıya Sakarya genelindeki fen liseleri, sosyal bilimler lisesi, güzel sanatlar lisesi ve anadolu liselerinin müdürleri katıldı.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher ile Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, Sakarya’daki ortaöğretim okullarının sorunlarıyla yakından ilgilendi. Mutlu okul, mutlu öğrenci, mutlu öğretmen felsefesinin tüm eğitim kurumlarına yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çeken genel müdür, eğitim öğretim faaliyetlerinin sahadaki uygulayıcıları okul müdürlerinden sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili bilgiler aldı. Okulların elektrik, su, telefon gibi zorunlu giderleri, yatılı okulların ödenek sıkıntıları ve müdürlerin karşılaştığı yönetimsel sorunları dinleyen Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, sorunların çözümü için Bakanlık düzeyinde çalışma yapacağını söyledi.

Sakarya’ya gerçekleştirdiği ziyaretinde Serdivan Anadolu Lisesi’nin öğretmenleriyle de eğitim faaliyetleri üzerine sohbet toplantısı yapan MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Hasan Hüseyin Can, öğretmen ve yöneticilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Sakarya’dan memnun ayrıldığını ifade etti.