İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SAÜ İlk Canlı Yayın Programını Rektör Savaşan’la Yaptı

Canlı, etkileşimli uzaktan eğitimlerle göz dolduran SAÜ bu kez de canlı yayın programlarına başladı. Rektör Savaşan’la yapılan ve öğrencilerin de görüntülü bağlandığı ilk canlı yayın programına ilgi yoğun oldu.

Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen yayına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Hem öğrencilerin merak ettikleri soruların yanıtlandığı hem de keyifli bir sohbetin gerçekleştirildiği program, YouTube üzerinden canlı olarak yayınlandı. Öğrencilerin sorularını evlerinden yayına görüntülü bağlanarak sorduğu programda, Sakarya ve üniversitenin pandemi nedeniyle boş kalan ve özlenen yerlerinin havadan çekilmiş görüntüleri de paylaşıldı.

Yayın sonunda keyifli bir program gerçekleştirdiklerini söyleyen Rektör Savaşan, canlı yayını izleyen tüm izleyicilere ve yoğun emek harcayan canlı yayın ekibine teşekkür etti. Savaşan, canlı yayınların önümüzdeki haftalarda da hafta içi her akşam olmak üzere belirli konu ve konuklar üzerinden devam edeceğini belirtti. Yapılacak programlarda tarih, sağlık, teknoloji, ekonomi, ilahiyat ve siyaset alanlarından uzmanlar konuk olacak.

Sakarya Üniversitesi’nin kurumsal YouTube hesabı üzerinden yapılan canlı yayın, program esnasında ve sonrasında 10 bin kişinin üzerinde bir izleyici sayısına ulaştı.