İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Kutlu Doğum Programı

Sakarya Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Kutlu Doğum Programı gönülleri coşturdu.

Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı programda ‘Dünyayı Değiştiren Kutlu Doğum’ adlı tiyatro eseriyle seyirci karşısına çıkan öğrenciler ve öğretmenleri gösterdikleri performansla ayakta alkışlandı. Tiyatro oyunu izleyicileri 1400 yıl öncesine götürdü. Okulun ilahi grubu, semazen grubu ve şiir grubunun hazırladığı gösteriler de izleyenleri adeta büyüledi.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurgül Selen Köroğlu, Meslek Dersleri Öğretmeni Hatice Kaymaz, Ayşe Erduran ve Adem Güney’in emekleriyle hazırlanan programda 40 öğrenci görev aldı. AFA Kültür Merkezinde sergilenen programda izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken zaman zaman gözyaşlarını tutamadılar.

Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Güneş, büyük beğeni toplayan Kutlu Doğum Programını başarıyla hazırlayan öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik ederek, programa katılım gösteren herkese de teşekkür etti.