İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Migren: Kabul Etmeniz Gereken Gerçek’

Bu yıl 22 Temmuz Dünya Beyin Günü’nde, “Migren” gibi önemli ve zor bir hastalık gündeme getiriliyor. 

Türk Nöroloji Derneği, Dünya Nöroloji Federasyonu tarafından “Dünya Beyin Günü” olarak kabul edilen 22 Temmuz‘un bu yıl da etkin olarak değerlendirilmesi için yaygın nörolojik hastalıklara dikkat çeken bir etkinlik planladı ve dünyadaki en yaygın nörolojik hastalık olan Migren için farkındalık yaratmayı amaçladı.

Bu kapsamda 22 Temmuz Pazartesi günü, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle bir seminer düzenlenecek. Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Türk Nöroloji Derneği Başağrısı Çalışma Grubu Moderatörü Prof. Dr. Sabahattin Saip ve Prof. Dr. Fethi İdiman Migren hastalığıyla ilgili önemli bilgiler verecek.

Ayrıca Dünya Beyin Günü çerçevesinde Temmuz ayı boyunca, dünyanın dört bir yanındaki hastalardan, sosyal medyada migren hakkında “Ağrılı, Hayatı Zorlaştıran Migren Gerçekleri”ni paylaşmaları isteniyor. Amaç ise insanları konuşmaya teşvik ederek, hasta sesinin yükselmesi ve görünmez bir hastalığı görünür kılmak… Türk Nöroloji Derneği’ni sosyal medyada etiketleyerek Migren hastalığıyla ilgili gerçeklerinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 22 Temmuz 2019 Pazartesi
Saat: 11.00-13.00
Yer: Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi
Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No:2 Beşiktaş/İST

*Ücretsiz olarak halka açıktır.