İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AK Parti Dilovası’nda tam kadro sahaya indi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri, Dilovası İlçe yönetimi önceki gün tam kadro mahallelere inerek saha çalışması yaptılar.

KOCAELİ – AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından ilk önce Gebze’de başlatılan tam saha çalışması önceki gün Dilovası’nda devam etti. Dilovası’na gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker, İl Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi tam kadro katıldı.

2023’ÜN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Saha çalışması öncesi İlçe teşkilatında bir araya gelen Ellibeş, milletvekilleri Yaman ve Şeker önce burada bir basın toplantısı yaptılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “2023 seçimlerine adım adım yaklaştığımız bu günlerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Şuana kadar en ufak bir sıkıntımız yok. Teşkilatımız bir bütün olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 2023 seçimlerinin hem ülkemiz hemde partimiz açısından ki önemini çok iyi biliyoruz. Hamdolsun AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı olarak bu güne kadar girdiğimiz her seçimde Kocaelimizin ve Türkiyemizin ortalamasının üzerinde oy almanın gururunu yaşadık. Aynı şekilde 2023’te de yine aynı şekilde oy alarak partimize ve ülkemize sahip çıkacağız. Buradan ilçemize kazandırılan hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Dilovası Belediye Başkanımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözlerin yüzde 75’ini yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah kalan projelerimizde 2024 yılına kadar tamamı yapılmış olacaktır.  Yatırımlarla birlikte ilçemizin en büyük sorunlarından biri olan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması bizleri ve vatandaşlarımızı çok sevindirdi. Yakında SKM başkanımızı da atayarak seçim çalışmalarımıza start vermiş olacağız.”dedi.

VATANDAŞIN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan ise kısa bir konuşma yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçelerde olduğu gibi Dilovası’nda da alt yapıdan üst yapıya kadar aktarılan ve talep edilen hemen hemen her isteği yerine getirmeye çalıştıklarını ve vatandaşların refahı için çalıştıklarını aktardı.

YAPTIKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE VATANDAŞLARIMIZA ANLATMAMIZ LAZIM

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “AK Parti Türkiye’de çok büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştirdi. AK Parti Türkiye’de yapılmaz denilen eserleri yaptı. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Kocaeli gerçekten çehresini değiştirdi. Kocaeli muhteşem hizmetler aldı. Dilovası Kocaeli’de en çok hizmet alan ilçeler arasında yer alıyor. 2009 yılından bu yana Dilovası’nda yapılması gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Ancak yaptıklarımızın vatandaşlarımıza iyi şekilde anlatılması lazım. Dilovalıların neredeyse tamamına yakını en az bir sefer AK Parti’ye oy vermiştir. 2011’de oyların yüzde 73’ünü alan bir partiyiz. Yinede gidip millete derdimizi davamızı anlatmamız lazım. Biz millete sevdalıyız. 2023 seçimlerine doğru giderken şunu belirtmek istiyorum. Bu milletin kader seçimidir. Ya ayağımızdaki prangalardan tam kurtulacağız. Ya da esarete teslim olacağız. Demokratik kazanımlarımızı bir gecede yok edebilirler. Şuana kadar yaptıklarımız hala anayasal teminat altında değildir. Onun için 2023 seçimlerine giderken yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı vatandaşlarımıza tek tek anlatmamız lazım. Küskünlüklerimizi dargınlıklarımızı bir kenara bırakarak 2023 seçimlerine bir bütün olarak el ele vererek çalışarak gitmeliyiz.”dedi.

TÜM DİNAMİKLERİMİZLE YOLA ÇIKACAĞIZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı açıklama da “İlkini Gebze’den başlattığımız çalışmamızın devamını Dilovası’nda gerçekleştiriyoruz. Tam kadro sahaya inerek vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Çözüm odaklı yapacağımız bu ziyaretlerimizin ardından vatandaşlarımızla birlikte yine aynı şekilde yol yürümeye devam edeceğimiz programımız öncesi teşkilatımızda bir araya geldik. Teşkilatçılık olarak örnek bir yapıyı oluşturmuş olan Dilovası’nda girdiğimiz her seçimde bunu sandığa yansıtmıştır. Yapılan hizmetler açısından yaptıklarımız ortadadır. Muhalefette bizimle yarışırken yaptığımız hizmetler üzerinden bizimle tartışmıyor. Biz bir ve beraberliğimizi kaybetmeden, el ele, kol kola, gönül gönüle girerek çalışmalarımızı yaparak Cumhurbaşkanımızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Bu yol çok dikenli, sıkıntılı bir yol. Ancak 20 yıl bu zorluklarla mücadele ederek bu günlere geldik. Tüm sıkıntıları ve zorlukları parçalayarak geldik. Ancak şimdi yeni bir sayfa açılıyor. Çok önemli kazanımlar elde ettik. Ancak bu kazanımlarımızın büyük bir kısmı anayasal bir düzenlemeye sahip değildir. Olası bir iktidar değişikliğinde hepsi yok olabilir. Bu kazanımların önemli bir kısmını kısa süre içerisinde başkanlık kararnameleriyle ortadan kaldırıldığını görmemek için çok çalışmamız lazım. 2023 seçimlerine girerken, bir bütün olarak çalışacağız. Aile içersinde de dahi kızgınlıklar küskünlükler olabiliyor. Ancak bu bir yere kadar olabilir. Bizde bir aileyiz. Bizim de kızgınlıklarımız olabilir ancak bunlar bir yere kadardır. İşte 2023 seçimleri geliyor ve biz bu kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakarak seçimlere çok iyi çalışmalıyız. 11 buçuk milyon üyesi olan bir aileyiz. Bizim küçük sıkıntıları büyüterek bu kazanımları yok etme lüksümüz yok. Tüm dinamiklerimizle yola çıkacağız ve 2023’te de geçmişteki gibi aynı gururu yaşayarak seçimlerden galip çıkacağız. Biz davamız uruna bu mücadeleyi sürdüreceğiz.”dedi.      

DİLOVASI’NIN TÜM MAHALLELERİNİ GEZDİLER

Konuşmaların ardından 6 ayrı şekilde oluşturulan gruplar halinde Dilovası’nın tüm mahallelerine giderek vatandaş, esnaf ziyaretleri yapılarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın