İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başbakan Davutoğlu, Kocaeli Büyükşehir’in Ankara’da açtığı standa konuk oldu

Başbakan Davutoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz Gençlik Modeli’nin tanıtıldığı Ankara’daki standa konuk oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kılavuz Gençlik Modeli, Ankara’daki ‘’Yerel Yönetimler Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada birincilik ödülü alırken, Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı tarafından açılan stant büyük ilgi gördü. ‘’Kocaeli Kılavuz Gençlik Modeli’’nin tanıtıldığı standı Başbakan Ahmet Davutoğlu da ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, standı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu’na Kocaeli Kılavuz Modeli’ni anlattı.

KILAVUZ GENÇLİK MODELİ
Bu yıl 5.’si düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Gençlik ve Belediye temalı yarışmada elde edilen başarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu standa ilgi de yoğun oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın Kılavuz Gençlik Modeli; ilkokul çağında Bilgievleri ile başlayıp, Spor Okulları, Akademik Lise, Akademi Üniversite, Gençlik Kampları, Gönüllü Gençlik Liderleri, Uluslararası Öğrencilerini kapsıyor.