İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Burhaniye Limanı Boat Show’da Tanıtılıyor

Burhaniye Belediyesi, alanında en büyük fuarlardan biri olan 14.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show)’nda Burhaniye Marina’nın tanıtımı yapıyor.

BALIKESİR – Burhaniye

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen CNR Avrasya Boat Show binlerce deniz severi 23 Şubat -3 Mart 2019 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de bir araya getiriyor. Bu kapsamda,  Burhaniye’nin Yat Limanını tanıtmak üzere fuarda yerini alan Burhaniye Belediyesi, onlarca deniz sever ve tekne sahibine 2 günde ulaştı ve 3 Mart’a kadar tanıtımlarına devam edecek. Burhaniye Yat Limanını amacına uygun işletmeye başlayarak kapasite artışına giden ve Belediyenin gelirlerini arttıran Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Yat Limanının tanıtımı için de kolları sıvadı. Burhaniye’nin katma değerini arttırmak için çalışan Başkan Uysal Burhaniye’nin önemli değerlerinden bir tanesi olan Yat Limanı’nı dünyaya tanıtmak için fuara Burhaniye Belediyesi olarak katılım sağladı.

YAT LİMANIMIZA ÖNEM VERİYORUZ

Burhaniye’nin geleceğine yönelik çalışmaları Burhaniye’miz için hayata geçiriyoruz diyen Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye’mizin kazanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizin geleceğini düşünerek ürettiğimiz ve uyguladığımız projeler kapsamında Yat Limanımızda birçok yenilik yaparak amacına uygun işletmeye başladık. Kapasite arttırmak için yaptığımız iki adet yüzer iskele inşaatı sonrasında yat limanına ilginin artması adına dünyanın alanında en ünlü fuarlarından birine katıldık. Fuar açılışından itibaren standımıza olan ilgi ve rağbet iyi yönde ilerliyor. Burhaniye Yat Limanının gelişmesi demek Burhaniye’mizin gelişmesi demektir. Bu sebeple limanımıza önem veriyoruz ve yatırımlarımızı bu yönde devam ettiriyoruz” dedi.

 

 

 

 

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliğiyle 85 bin metrekare alanda düzenlenen fuarda; yat, süper yat, mega yatların yanı sıra motor yat, yarış tekneleri, katamaran, yelkenli deniz araçları, gezi tekneleri, sürat tekneleri, jet skiler, ribler, flyboard, kano, şişme bot, ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair birçok ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olma özelliği taşıyan ve deniz tutkunlarını bir araya getiren 14.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı (CNR Avrasya Boat Show) kapılarını araladı.

CNR Holding şirketlerinde Pozitif Fuarcılık ile Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde Yeşilköy CNR Expo’da düzenlenen fuarın açılışına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da katıldı.