İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Diliskelesi mahallesine yeni bir Semt konağı daha

Dilovası Belediyesi tarafından Diliskelesi Mahallesi’nde hizmete girecek olan çok amaçlı Semt Konağı inşaat çalışmaları son aşamaya geldi.

KOCAELİ – Dilovası

Dilovası Belediyesi, Diliskelesi Mahallesi’nde yeni Semt Konağını yakın zamanda hizmete açılacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sosyal ve kültürel pek çok ihtiyacı karşılayacak semt konaklarından birçoğunun yapımını tamamladıklarını belirterek, “13 Adet Mahalle Semt Konaklarını tamamladık. Gerçek mahalle kültürünün ve ruhunun yaygınlaşması amacıyla başlatılan ’Semt Konağı’ projelerinden devamı olarak Diliskelesi Mahallemize 3.cü Semt Konağını tamamlayıp açılışa hazır hale getiriyoruz’’ dedi.

Başkan Toltar, Semt Konaklarını tüm mahallelere de yaygınlaştırdıklarını, bazı kamu hizmetlerini vatandaşın ayağına götürerek, onların sosyal yaşantısını renklendirecek, hayatlarını kolaylaştıracaklarını bildirdi. Semt Konakları sayesinde insanlar arasındaki kaynaşmayı, dayanışmayı, nezih mahalle kültürünü yaymayı ve güçlendirmeyi hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Toltar, “Semt konakları mahallelerin birlik, beraberlik ve kardeşlik merkezi olacak. Komşuluk ilişkilerini çok daha sağlam temellere oturtacak. Eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere kadar birçok faaliyette mahalle halkına hizmet verecek” şeklinde konuştu.