İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Evrenköy Sil Baştan Yenilendi

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Evrenköy Mahallesi’nde tamamlanan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “7 kilometrelik güzergâhta yaklaşık 7 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Evrenköy sakinlerine bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Evrenköy Mahallesi’nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da eşlik etti. Daha önce Evrenköy’de asfalt çalışması yapılacağını duyurduklarını belirten Başkan Toçoğlu, yenileme projesinin Evrenköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Evrenköy’e Yeni Yüz
Başkan Zeki Toçoğlu, “Evrenköy’de asfalt çalışması yapacağımızın müjdesini daha önce vermiştik. Kurmaylarımızla görüştük. Gerekli hazırlık ve planlamalar yapıldı. Hemen arkasından Evrenköy’de çalışmalarımızı başlattık. Hamdolsun kısa süre içerisinde de çalışmayı tamamladık. 7 kilometrelik güzergâhta yaklaşık 7 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Evrenköy sakinlerine bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sözler Yerine Getiriliyor
Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Bu yılın asfalt anlamında bereketli geçeceğini ifade etmiştik. Asfalt plentinde üretime başladığımız andan itibaren grup yolları ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm başlamış oldu. Hamdolsun hızlı bir şekilde söz verdiğimiz işleri yerine getiriyoruz. İnşallah planlamalarımız dâhilinde şehrimizin muhtelif bölgelerinde benzer çalışmaları hayata geçireceğiz.”