İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İrfan Püsküllü ‘Hendek, huzur şehridir’

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yeni Hendek Kaymakamı Mehmet Yıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Bel-İş Müdürü Bilal Deniz ile birlikte Hendek Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş’ta hazır bulundu. Kaymakam Yıldız’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Püsküllü, Hendek’in bir kültür mozaiği olduğunu belirterek, “Hendek kültürel zenginliğe sahiptir. Birçok kültürden insan Hendek’te kardeşlik içerisinde birlikte yaşıyor. Çok farklı milletlerden insanların bir arada yaşadığı önemli bir kültür mozaiğini içinde barındıran Hendek bu anlamda bir huzur şehridir. Büyüyen Türkiye’nin gelişen Hendeğiyiz. Geçmişimizden bugünlere taşıdığımız miraslarımızı paylaşarak yaşatmak Hendek’in bir ayrıcalığı ve farklılığıdır.”dedi. Başkan Püsküllü, Hendek ilçesinin sosyo ekonomik yapısı hakkında bilgiler vererek ortak projelerde birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Kaymakam Mehmet Yıldız, Başkan Püsküllü’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.