İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesi yapıldı

Kartepe’de yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun ihalesi gerçekleştirildi.

KOCAELİ – Kartepe

Yüzme havuzlarıyla yüzme sporunu gelişmesine katkı sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe ilçesine Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapacak. Tesisin yapımı için ilk adımı atan Büyükşehir Belediyesi işi yapacak firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi. 

3 BİN 370 METREKARE

Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50×25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3×10 metre çocuk havuzu yer alacak. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 Adet Soyunma Odası ve wc’ler bulunacak.

330 GÜNDE TAMAMALANACAK

Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alacak.

Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak. Proje 330 günde tamamlanarak hizmete girecek.

OLİMPİK VE YARI OLİMPİK HAVUZLAR

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile kentteki yarı olimpik yüzme havuzu sayısı dörde çıkacak. Buna önümüzdeki günlerde ihaleyeb çıkacak olan Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da eklenecek. İlki Körfez’de yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sporculara hizmet veriyor. Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da yakın zamanda hizmete başlayacak. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşası devam ediyor. Ayrıca Gebze şehir merkezinde de tam donanımlı Olimpik Yüzme Havuzu yüzme sporu yer alıyor.

Firmalar                                    Teklifler

Özdüzen İnş.+Efe Global İnş.      8 milyon 619 bin TL

Gül Aş İnş.                                      8 milyon 637 bin TL

Elyapı Beton Elam İnş.                 7 milyon 341 bin TL

Özde İnş.+NRS İnş.                      6 milyon 960 bin TL