İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kartepe’ye 10 Milyon TL’lik yatırım geliyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aylık muhtarlar toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Üzülmez “Üst yapı çalışmaları için 10 Milyon TL’lik parke ve asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

KOCAELİ – Kartepe

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aylık muhtarlar toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Sanat Et Restoran da Belediye Başkanı Üzülmez’in başkanlığında düzenlenen aylık değerlendirme toplantısına belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Aylık muhtarlar toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Üst yapı çalışmaları için 10 Milyon TL’lik parke ve asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

10 MİLYON TL’LİK YATIRIM

“Her ay bir araya geliyoruz” diyen Belediye Başkanı Üzülmez “Burada yapılanlar, yapılması planlanan yatırımları istişare ediyoruz. Halkımızın ve onların temsilcisi olan siz muhtarlarımızın görevleri bizim için her zaman önemli. Geçen toplantımızda üst yapılarda bir takım eksiklikler gündeme gelmişti. Ek bütçe çözeceğimizi söyledik ve 2 taşınmazımızın istediğimiz şartlarda satışı gerçekleştirildi. Üst yapı çalışmaları için ihale dosyaları hazırlandı. 10 Milyon TL’lik parke ve asfalt kendi imkanlarımızla yaparken bunun yanı sıra aynı oranda Büyükşehir Belediyemizin desteğini de alarak eksik yer bırakmayacağız. Havaların çok sıcak gitmesi bazen çalışmalarımızı etkiliyor olsa da planladığımız takvimden çok sapmayacağız. Sabır ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi. Her zaman Üzülmez ile başkan görüşlerini ve isteklerini bire bir paylaşma imkanı bulan Kartepeli muhtarlarda, Üzülmez’in mahallelerin sorunların ilişkin gösterdiği duyarlılık, hızlı ve konuların takipçisi olması açısından teşekkür ettiler.