İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yeni Bulvar’da İstimlâk Sorunu Çözüldü

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ilçe ulaşımında önemli yer tutacak Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı. Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’ndeki çalışmalarımız kapsamında bölgedeki istimlak çalışmalarını tamamladık. Şimdi ise SASKİ ekiplerimiz güzergahta altyapı çalışmalarına başlayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir araya geldi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde başlattığımız hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Erenler Belediyesi ile ortaklaşa sürdürdüğümüz yeni bulvar çalışması, Evliya Çelebi Caddesi Projesi, ilçemiz ulaşımında önemli bir rol üstlenecek” diye konuştu.

Erenler’e Yakışır Bir Arter
Proje ile ilgili de bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Evliya Çelebi Caddesi’ndeki çalışmalarımız kapsamında bölgedeki istimlâk çalışmalarını tamamladık. Şimdi ise SASKİ ekiplerimiz güzergahta altyapı çalışmalarına başlayacak. İlçemize kazandıracağımız yeni caddemiz, bölünmüş yol olarak hizmet sunacak. İnşallah bisiklet ve yaya yolları, orta refüjü, aydınlatma sistemleri ve çevre düzenlemeleri ile Erenler’e yakışır bir hizmeti daha hayata geçireceğiz. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Önemli Rol Üstlenecek
Toçoğlu açıklamalarının devamında şunları söyledi; “Yeni arter ile birlikte Sakarya, Sakarbaba, Değirmen ve Cumhuriyet Caddeleri birbirine bağlanmış olacak. Çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde tamamlayacak; ulaşımda alternatifleri arttıran yeni arteri hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Erenler’de uyum içerisinde hareket ederek; güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlamda değerli Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’ü de tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür
Görüşmenin devamında söz alan Cavit Öztürk ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü hizmet eli ile Erenler’in yükselişi devam ediyor. Büyükşehir ile koordineli olarak önemli projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her zaman ifade ediyoruz, biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. İnşallah Evliya Çelebi Caddesi Projesi ile ilçemizin ulaşım altyapısı önemli bir hizmetle daha buluşmuş olacak. Erenler’e verdikleri destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.