İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel 15 Temmuz şehidi Gökbayrak mezarı başında anıldı

15 Temmuz şehidi Gökbayrak mezarı başında anıldı

Sakarya’da 15 Temmuz darbe teşebbüsünün 3’ncü yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Sakarya protokolü ilk olarak, 15 Temmuz gecesi Arnavutköy Topkule Kışlası’na girmek isterken darbeci askerlerin ateş açması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Serdar Gökbayrak’ın ailesini ve mezarlığını ziyaret etti.

15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün 3’üncü yıl dönümü dolayısıyla Sakarya’da bir dizi program gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programların başlangıcında 15 Temmuz hain darbe girişimin de şehit düşen Serdar Gökbayrak’ın mezarı ziyaret edildi. Programa Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program da bulunan Sakarya protokolü 15 Temmuz gecesi İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görev yapan ve darbe girişimini bastırmak için Arnavutköy Topkule Kışlası’na girmek isterken açılan ateş sonucu Şehit düşen Serdar Gökbayrak’ı Arifiye Hanlı Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret ederek yakınlarına başsağlığı ve metanet diledi. Gerçekleşen ziyaret sırasında şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Protokol daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehidin annesi Ferdane, Eşi Necla, çocukları Ceyda, Elif, Alperen ve Kayınpederi Fevzi Dayan ile bir süre sohbet eden Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir şehit ailesine başsağlığı ve metanet diledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *