İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel 7 kilometre yürüyüp, 440 rakımda çöp topladılar

7 kilometre yürüyüp, 440 rakımda çöp topladılar

Ataşehirli gençler. doğa yürüyüşü kapsamında 7 kilometre yürüyerek 440 rakımlı Kayışdağı’nda çöp topladılar. Gençlerin bazıları ise yağışlı havada düşerek zor anlar yaşadı.

Ataşehir Belediyesi ile Ata İzci Grubu’nun ortak çalışmasıyla yaklaşık 100 öğrenci çöp toplamak için Kayışdağı’na çıktı. 7 kilometre süren yürüyüşe Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Ekrem Köse ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yaklaşık 3 saat süren yürüyüşte Kayışdağı zirvesine gelen öğrenciler burada çöp topladılar. Yağışlı ve soğuk havaya aldırmayan öğrenciler, zirveden inerken düşerek zor anlar yaşadı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, “Bugün hava yürüyüş için güzel. Katılımımız da güzel. Çocuklarımızı evlerden çıkarmak, halkımızı burada yürütmek istedik. Bundan sonra haftada bir, 15 günde bir tekrarlayacağız yürüyüşümüzü. Yürürken de ormanımızın çevre temizliğini yapacağız. Çöplerimizi toplayarak ormanımızı temiz bırakacağız” dedi.

Yağışlı ve soğuk havaya rağmen Kayışdağı’nın tepesine çöp toplamaya çıkan gençler, "Doğayı herkesin korumalı, çevreyi temiz tutmalıyız” ifadelerini kullandılar.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *