İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Başkan dayanışması

Başkan dayanışması

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı makamında ağırlayan Başkan Turgay Erdem, Gemlik ve Mudanya belediyeleriyle dayanışma içinde olup Bursa’da örnek alınacak iyi bir belediyecilik örneği sergileyeceklerini söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı. Başkan Turgay Erdem’in tecrübelerinden yararlanacaklarını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Nilüfer Belediyesi ile her türlü iş birliğine hazırız” dedi.

İyi belediyecilik uygulamaları konusunda Nilüfer’i rol model aldıklarını ifade eden Sertaslan, “Nilüfer Belediyesi’nin, insanların gülümsemesi noktasında yaptıklarını biliyoruz. Nilüfer, doğru planlama ve gelişme sayesinde Bursa’nın modern ilçesi haline geldi. Doğru işler yapılmaya devam ediyor. Biz de insan odaklı çalışmaları, kültür sanat faaliyetleri bakımından Nilüfer’i rol model alıyoruz. Bu anlamda rekabet yapacağız” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gemlik Belediyesi’nin de sosyal demokrat belediyeler içine dâhil olduğunu kaydeden Başkan Erdem, “Gemlik Belediyesi bizim için çok önemli. Güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Sık sık yaptığımız iş birliği ve paylaşımlarımız, bundan sonra da devam edecek. Mudanya Belediyesi’ni de dahil ederek, iyi belediyeciliğin Bursa’da nasıl yapıldığının örneğini birlikte vermek istiyoruz” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *