İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Başkan Öztekin’den çocuklara müjde

Başkan Öztekin’den çocuklara müjde

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, belediyeye bağlı yaşam beceri atölyelerinde öğrencilerle bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceledi.

Kağıthane Belediyesine bağlı yaşam beceri atölyelerinde yaşları 7-18 arasında değişen 2 bin 500 çocuk eğitim görüyor. Çeliktepe, Harmantepe, Hürriyet, Şirintepe, Ortabayır, Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan Yaşam Beceri Atölyelerinde; akıl oyunları ve düşünme stratejileri, görsel sanatlar, eğitici drama, robot tasarım ve programlama, mutfak, Kuran-ı Kerim, gitar, keman ve piyano alanlarında eğitimler alan çocuklar okuldan arta kalan vakitlerini faydalı şekilde ve yeni arkadaşlar edinerek geçiriyor.



"Artık programlarını bizim stüdyomuzda çekebilecek"

Eğitimleri yerinde incelemek için Şirintepe Yaşam Beceri Atölyesi’ni ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, burada çocuklarla bir araya geldi. Yakın zamanda çocuklar için özel projelerin müjdesini veren Başkan Öztekin, “Emniyetevleri Mahallesi’nde tamamen çocuk kitaplarından oluşan bir kütüphaneyi sizlerin hizmetine sunacağız. Burada dilediğiniz kitabı hiçbir ücret ödemeden okuyabileceksiniz. Eğer aranızda Youtube kanalı olan varsa artık programlarını bizim stüdyomuzda çekebilecek. Youtuberlar için Stüdyonuz Bizden Projesini de çok yakında başlatacağız. Uzaya meraklıysanız; yıldızları, gezegenleri merak ediyorsanız sizleri şimdiden Uzay Evi’ne davet edebilirim. Uzay Evi projemiz de yakın zamanda hayata geçiyor. Burada okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik uzay ve astronomi dersleri ile enerji verimliliği ve geri dönüşüm eğitimleri vereceğiz” diye konuştu.

Sınıfları gezerek eğitimler hakkında bilgi alan Başkan Öztekin, ziyaretin sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *