İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Başkan Yıldız: “En büyük gayemiz çocuklarımızın en iyi eğitimi alması”

Başkan Yıldız: “En büyük gayemiz çocuklarımızın en iyi eğitimi alması”

Turabibaba Kütüphanesi’nde eğitim alan öğrenciler, yıl sonu kapanış programında hünerlerini sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Bizim en büyük gayemiz gelecekte Türkiye’yi yönetecek olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almasıdır” dedi.

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi tarafından düzenlenen yıl sonu kapanış programı renkli görüntülere sahne oldu. Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte yıl boyunca Turabibaba Kütüphanesi’ndeki kurslarda eğitim alan çocuklar dans, müzik, tiyatro ve mehteran gösterileri ile izleyenlere görsel bir şölen sundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da programa katılarak çocukların ve ailelerin sevincine ortak oldu. Program sonunda Başkan Yıldız, Turabibaba Kütüphanesi’nde eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını takdim etti.



“Emanete en iyi şekilde sahip çıkacaklar”

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız etkinlikte yaptığı konuşmasında eğitimin önemine dikkat çekerek, “Öncelikle Beyoğlu’ndan, Kasımpaşa’dan gemileri karadan yürüten ve bıraktığı emanetin bekçisi olmaktan şeref duyduğumuz, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Hanı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle anıyoruz. Bütün annelerimizi tebrik ediyorum. Gelecekte Beyoğlu’nu, İstanbul’u, Türkiye’yi emanet edeceğimiz bu yavrularımızı yetiştiriyorlar. Bizim de en büyük gayemiz gelecekte Türkiye’yi yönetecek olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almasıdır. İnanıyorum ki onlara bayrağımızı, milletimizi, devletimizi emanet ettiğimizde, onlar da emanete en iyi şekilde sahip çıkacaklar” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *