İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Deniz Köken mazbatasını aldı

Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Deniz Köken mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlarına göre Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Deniz Köken mazbatasını aldı. Ardından Köken düzenlenen törenle görevi Remzi Aydın’dan devraldı. Aydın, törende Deniz Köken’e bir mektup verdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlarına göre Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Deniz Köken mazbatasını teslim aldı. Köken, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak Eyüpsultan Belediye Binası’na geldi. Burada Köken, vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılanırken gerçekleştirilen devir teslim töreniyle de görevi Remzi Aydın’dan görevi devraldı. Törende Remzi Aydın, görevi boyunca gerçekleştirdiği projelerin yer aldığı bir kitabı yeni seçilen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teslim etti. Devir teslim töreni sonunda Remzi Aydın, Deniz Köken’e bir mektup verdi. Eyüpsultan Belediyesi girişinde vatandaşlara seslenen Başkan Deniz Köken hedefledikleri projeleri gerçekleştireceklerine vurgu yaptı.



“Endüstri 4.0 çağını yakalayabilen bir yerel yönetim anlayışı”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, “Eyüpsultan ilçemiz için çok güzel bir seçim oldu. Vatandaşımızın sorunlarını dinledik ve ilçemizin neye ihtiyacı olduklarını onlardan duymuş olduk. Önümüzdeki 5 yıl boyunca ki yol haritamızı ona göre dizayn ettik. Buradan en son 9 Ocak 2004’te ayrılmışım 15 yıl 3 ay sonra tekrar belediyeye geldim. 21’nci yüzyıl endüstri 4.0 çağını yakalayabilen bir yerel yönetim anlayışı hayata geçirip diğer belediyelere de örnek olabilecek bir davranış sergilememiz lazım. Mesele gök gürültüsü gibi gürlemek değil yağan yağmurlar gibi bereket saçmaktır” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *