İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Gürsu Adrenalin Park doğa tutkunlarını ağırladı

Gürsu Adrenalin Park doğa tutkunlarını ağırladı

Gürsu Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta düzenlenen doğa yürüyüşünde hem spor hemde çevre temizliği yapıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve her iki belediye personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen doğa yürüyüşü, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ın muhteşem manzarası eşliğinde yapıldı. Gürsu’nun doğal zenginliğiyle tüm doğa sporlarına ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip olduğunu ifade eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çalışma arkadaşlarımızla çok keyifli bir yürüyüş yaptık. Adrenalin parkın muhteşem manzarası eşliğinde misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yürüyüşümüz süresince doğayı solumak hepimizi tazeledi” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ise, düzenli olarak yaptıkları doğa yürüyüşlerinde bir yandan spor yaparken diğer yandan da çevredeki atıkları toplayarak bir doğa çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *