İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Gürsu’nun caddeleri ışıldıyor

Gürsu’nun caddeleri ışıldıyor

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından yapılan peyzaj çalışmaları kapsamında, Gürsu’nun caddeleri ışıl ışıl oldu.

Atatürk Caddesinin Gürsu’nun tarihine tanıklık etmesi ve esnaf yoğunluğu dolayısıyla ilçenin can damarı olduğunu ifade eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizin vitrinini güzelleştirme çalışmalarımız kapsamında, Atatürk Caddemiz’in tarihi zenginliğine renk katacak düzenlemelerle ışıldamasını sağlıyoruz. Yaptığımız peyzaj çalışmasındaki ışıklandırmalarla caddemizin gece de ayrı güzellikte olmasını sağladık. Hemşehrilerimizin gündüz gece keyifle dolaşacağı cadde ve sokaklar oluşturma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Ahşabın ve yeşilin bütünlüğüyle oluşturulan ve sokak hayvanlarının şehir yaşamında yaşama olanağının da düşünüldüğü peyzaj çalışmaları ilçe genelinde devam edeceği ifade edildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *