İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel İzmir’e 100 koli yardım yola çıktı

İzmir’e 100 koli yardım yola çıktı

Gemlik Kent Konseyi, İzmir’e kolilerce yardım malzemesi gönderdi.

İzmir’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen depremin yaraları sarılmaya devam ederken önemli bir destek de Gemlik’ten geldi. İzmir Kent Konseyi ile görüşen Gemlikli Kent Konseyi üyeleri, ihtiyaç duyulan malzemelerin listesini alarak yardım çalışmalarına başladı. Toplamda 100 koli yardım malzemesi paketleyen Gemlik Kent Konseyi, kadın ve çocuklara yönelik palto, kaban, atkı, çorap gibi kışlık giyim malzemeleri, battaniye, yorgan, havlu, sabun, tuvalet kağıdı, deterjanlar gibi kişisel temizlik ürünleri ile bisküvi, zeytin ve kilolarca kuru bakliyat topladı.

Yardım kolileri, Gemlik Belediyesi’nin desteği ile İzmir’e yola çıktı. Kent Konseyi’nin önemli çalışması için yürütme kurulu üyelerini tebrik eden Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, amaçlarının her zaman insanlara dokunan etkinlikler gerçekleştirmek ve gerektiğinde destek sağlamak olduğunu belirtti. Çetinkaya, Gemlik Kent Konseyi’nin sosyal ve toplumsal faaliyetlerine devam edeceğini dile getirdi.

Gemlik Belediyesi olarak Kent Konseyi’nin anlamlı bir çalışmaya imza attığı dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise sosyal destek çalışmalarına ağırlık verdiklerini hatırlatarak “Sosyal eşitliğe verdiğimiz önem ile dikkat çeken işlere imza attık. Pandeminin ilk ortaya çıktığı dönemde yaklaşık dört bin aileye erzak desteği gerçekleştirirken dar gelirli ailelere yönelik Halk Market’te yardım çalışmalarına yeni bir anlayış getirdik. Kent Konseyi’miz de İzmir’deki arkadaşlarımız ile iletişim kurarak gerekli desteği sağladılar. İnsanlarımızı nerede desteğe ihtiyaç duyuyorlarsa orada olacağız. Ülkemizin bir daha böyle felaketler ile karşılaşmamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *