İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel “Karapürçek Mecidiye’nin talepleri çözüme kavuşacak”

“Karapürçek Mecidiye’nin talepleri çözüme kavuşacak”

SASKİ Genel Müdürü Seyit Sakallıoğlu, Karapürçek Mecidiye Mahallesi sakinlerini ağırladı. Mahalle halkının su taleplerini dinleyen Sakallıoğlu, kaçak su denetimlerini sıklaştıracağını ve yeni altyapı yatırımlarını hızlandıracağını belirtti. Mahalle Muhtarı Yücel Selvican da taleplerin kalıcı çözümlerle karşılanacağına inandıklarını belirtti.

SAKARYA- SASKİ Genel Müdürü Seyit Sakallıoğlu, Karapürçek Mecidiye Mahalle Muhtarı Yücel Selvican ve mahalle sakinlerini kurumda misafir etti. Mahalle sakinlerinin su konusundaki taleplerini dinleyen Genel Müdür Sakallıoğlu, “Bölge halkımızın taleplerine çözüm olacak yatırımlarımızı Mecidiye Mahallesi ile kısa sürede buluşturacağız. Aynı zamanda mahalle sakinlerimizin talebi üzerine kesintilere neden olan kaçak tespit çalışmalarımızı da sıklaştıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Seyit Sakallıoğlu, Karapürçek Mecidiye Mahallesi sakinlerini kurumda misafir ederek, bölge halkının taleplerini dinledi.

Mecidiye Mahalle Muhtarı Yücel Selvican ile birlikte kuruma ziyarette bulunan mahalle sakinleri su konusundaki taleplerini Genel Müdür Sakallıoğlu ile paylaştı. Mahallelerinde suyu kaçak kullanarak tarımsal faaliyetlerini yürüten kişiler hakkında denetimlerin sıklaşmasını isteyen vatandaşlar, kesintisiz içme suyu için yeni depo ve altyapı hattı talebinde de bulundu.

Tasarruflu kullanım ve yeni yatırımlar ile bölgeye kesintisiz içme suyu

Görüşmenin ardından açıklama yapan Genel Müdür Seyit Sakallıoğlu, “Biz her vatandaşımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek için ulaşılabilirliğe önem veriyoruz. Mahalle muhtarımız ve bölge halkını da bu anlayışla kurumumuzda misafir ederek sorunlarını dinledik. Kuraklık ve bilinçsiz su kullanımı ile yaşanan kesintilere çözüm olmak için Mecidiye Mahallesi’nde kaçak su denetimlerimize ağırlık vereceğiz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın talebi olan depo ve altyapı hatlarının yapımını da iş planlamamıza aldık. Tasarruflu kullanım ve yeni yatırımlarımız ile bölgenin su sorununu kalıcı şekilde çözüme kavuşturacağız” dedi.

“Taleplerimize kalıcı çözümler üretileceğine inanıyoruz”

Mahalle sakinleri adına konuşan Muhtar Yücel Selvican ise, “Öncelikle yeni göreve gelen Genel Müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sağ olsun taleplerimizi tek tek dinleyerek çözüm için gereken yol haritası hakkında bizi bilgilendirdi. Yaptığımız görüşmenin ardından mahalle sakinleri olarak sorunlarımızın kalıcı şekilde çözüme kavuşacağına inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *