İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yerel basın ile bir araya geldi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yerel basın ile bir araya geldi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yerel gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yüksel," Göreve geldiğimiz ilk günde itibaren Kartal halkı ile iletişim noktasında görülebilir, erişebilir olmak bakımından sahada olmaya gayret gösterdik" şeklinde konuştu.





Kahvaltı programına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, yerel basın mensuplar, başkan yardımcıları ile belediye birim müdürleri katıldı. Programda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmaları, projeleri anlattı ve basın mensuplarının merak ettiği soruları yanıtladı.



Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Kartal’a dair yaptıklarımız 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri yapıldığı süre zarfında hem hizmet etmeye hem de sahada olmaya gayret ettik. Göreve geldiğimiz ilk günde itibaren Kartal halkı ile iletişim noktasında görülebilir, erişebilir olmak bakımından sahada olmaya gayret gösterdik. Her mahallede iftar sofralarında komşularımız ile buluştuk. 20 mahalleye de gitmeye gayret gösterdim. Komşularımız ile buluşma gayreti içinde olduk. Yine akabinde yaz dönemi geldiğinden dolayı çocuklarımızın karne heyecanını paylaşmaya çalıştık" dedi.



Başkan Yüksel,"Bu deneyimlerin ardından önümüze stratejik bir çalışma geleceği için, belediyelerde ilk 6 ayda gerçekleşmesi zorunlu olan 5 yıllık planlamayı bir anlamda çalışma imkanı yakaladığımız stratejik plan içerisinde ‘mahallemi dinliyorum’ etkinlikleri ile stratejik plan çalışmasını başlatmış olmuştuk. Tabi bunu temelinde oluşturduğumuz etkileşimi de katarak daha koordinasyonlu daha kontrollü bir şekilde ‘mahallemi dinliyorum’ etkinliklerini yapabildik” şeklinde konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *