İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Kartal Belediyesi İşitme Engelliler ve Kadınlar Orkestrası’nın yeni dönem kayıtları başladı

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler ve Kadınlar Orkestrası’nın yeni dönem kayıtları başladı

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir yönetiminde 2014’ten bu yana çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası ile Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kasım 2015’te çalışmalara başlayan Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası’nın yeni dönem kayıtları başladı.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ali Özdemir’in şefliğinde renkler ve şekillerle işitme engelli vatandaşlara enstrüman eğitimi veren Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Orkestrası ile Kartal Belediyesi Kadınlar Orkestrası’nda yerini almak isteyen vatandaşlar, gerekli evraklarla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Danışma ve Koordinasyon Şefliği’ne başvuruda bulunabilir.

Konuyla alakalı yaptığı açıklamada, Kartal’da sanatın her dalını destekleyecek çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, müziğin şifalandırıcı gücünü deneyimlemek ve evrensel dünyası ile tanışmak isteyen tüm işitme engelli vatandaşları ve kadınları orkestraların yeni üyeleri olmaya davet etti.

Başvuru için gereken evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet fotoğraf (İşitme Engelliler Orkestrası için durumu belirten raporun fotokopisi) şeklinde açıklandı. Detaylı bilgi için 0216 280 56 76 numaralı telefon aranabilir.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *