İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Kocaeli'nde ağır tonajlı araçların geçtiği yol artık daha güvenli

Kocaeli'nde ağır tonajlı araçların geçtiği yol artık daha güvenli

Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde tek şeritli olan yol Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köprü ve bağlantı yoluyla 4 şeride çıkarıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri bölgede önemli bir görevi üstlenen Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yol çalışması yaptı. Ağır tonajlı araçların geçtiği ve birçok fabrikaların bulunduğu bölgeye köprü ve 4 şeritli yol yapılarak, ulaşımın daha güvenli ve kaliteli olması sağlandı.

TEK ŞERİTLİ YOL 4 ŞERİDE ÇIKARILDI

Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolların daha modern ve vatandaşların ihtiyaçlarını daha uygun şekilde karşılaması için yol çalışmalarını hız kestirmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde önceden tek şeritli olan yol 4 şeride çıkarıldı. Ayrıca çalışma kapsamında 25 metre uzunluğunda 22,5 metre genişliğindeki köprü yapımı da tamamlandı.

YOL MUKAVEMETİ ARTIRILDI

Ekipler köprüye yaklaşım yolu olan 200 metrelik kısımda 1800 ton üç kat asfalt serdi. Fabrikaların bölgede yoğun olmasından dolayı ağır tonajlı araçların sıkça kullandığı yola, mukavemeti arttırmak ve aşınmayı geciktirmek için bitümlü temel ve binder asfalt tabakası serildi.

YOL DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GELDİ

Bölgede fabrikaların yoğunlukta olması sebebiyle ağır tonajlı araçlar tarafından sıkça kullanılan yol, yapılan dört şeritli köprü ve yol ile daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *