İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Makedonyalı gençlere Aktaş morali

Makedonyalı gençlere Aktaş morali

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Makedonya’dan gelen yetim öğrencilerle buluştu. Aktaş, keyifle sohbet ettiği gençlere Bursa’yı anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Makedonya El-Hilal Yardımlaşma Derneği gözetiminde, Türkiye’ye gelen 45 yetim öğrenci ile Merinos Gönül Dostları Sofrası’nda bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkan Aktaş, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve 3 milyon nüfuslu Bursa’nın da Balkanlarla yoğun diyaloğunun bulunduğunu söyledi. Konuklarına Bursa’yı tanıtan Başkan Aktaş, bu buluşmaya dair sosyal medya paylaşımında ise “Evlad-ı Fatihan topraklarda yetim büyümüş 45 öğrencimizi Bursa’mızda ağırladık. Hamdolsun, ülke olarak bütün coğrafyalarda mazlumların yanındayız, bundan sonra da bütün gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aktaş, dernek yöneticilerine de çalışmalarında başarılar diledi ve konuklarına Bursa’ya özgü hediyeler verdi. Öğrenciler de Bursa’yı çok beğendiklerini, kentin tarihi ve kültürel değerlerini görmenin heyecanını yaşadıklarını söyleyerek Başkan Aktaş’a teşekkür etti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *