İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Mudanya caddeleri estetikle buluşuyor

Mudanya caddeleri estetikle buluşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl asfaltı sil baştan yenilenen Mudanya’nın yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu caddelerinden İpar Caddesi’nde yaya kaldırımları da daha estetik ve güvenli hale getiriliyor.

Bursa’da hem kent merkezi hem de 17 ilçede mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarını hızla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl Mudanya’da Yıldız Tepe’den BUDO iskelesine geliş istikameti olan Değirmendere Caddesi, Aslanbaba Caddesi, İpar Caddesi ve Deniz Caddesi’nin asfaltını sil baştan yenilemişti. Bu çalışma ile Mudanya caddeleri araç trafiği için daha konforlu hale gelirken, Büyükşehir Belediyesi şimdi de bu caddeleri yayalar için de güvenli hale getirmek için çalışma başlattı. İpar Caddesi’nde başlayan çalışma kapsamında belli bir yükseklik standardı bulunmayan yaya kaldırımları söküldü. Toplam 750 metreküp kazı, 750 metreküp dolgu ve 210 metreküp beton imalatının yapıldığı çalışma kapsamında 3 bin metrekare parke ve 2 bin metre bordür imalatı yapılacak.

Bu çalışma ile Bursa’nın denize açılan kapası olan Mudanya’nın ana caddeleri artık yayalar için de daha konforlu ve güvenli hale gelecek

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *