İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Nilüfer’de 6 ayda 24 bin ton malzeme ile 15 kilometre yol asfaltladı

Nilüfer’de 6 ayda 24 bin ton malzeme ile 15 kilometre yol asfaltladı

Sağlıklı ve konforlu ulaşım için asfalt, yama, yol açma gibi uygulamalarını hızla sürdüren Nilüfer Belediyesi, 2021 yılının ilk 6 ayında 24 bin ton malzeme ile 15 kilometre yol asfaltladı.

BURSA - Nilüfer Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında hem sıcak asfalt kaplaması yapıyor hem de bozulan yolları hızla onarıyor. Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle kısıtlamaların olduğu dönemde cadde ve sokaklarda yoğunluğun azalmasını fırsata çevirdi. Vatandaşların sağlıklı ve konforlu ulaşım yapabilmeleri için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, bozulan yolları kazıyarak, ardından sıcak asfalt kaplaması yapıyor. Nilüfer’i sokak sokak gezen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen programa göre asfalt yama çalışması da yaparak, bozulan yolları onarıyor.

2021 yılında asfalt ve yol çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Nilüfer Belediyesi, ilk 6 ayda 24 bin ton malzeme ile 15 kilometre yol asfaltladı. Ekipler merkez mahallelerin yanı sıra Ayvaköy, Unçukuru, Güngören, Görükle, Akçalar mahallelerinde de çalışma yaparak 12 kilometre sathı kaplama gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca 15 bin ton malzemeyle yama çalışması yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getirdi.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt-yama çalışması yanında Gümüştepe, Kayapa ve Akçalar başta olmak üzere birçok mahallede de toplam 10 bin 500 metre yeni yol açtı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *