İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Nilüfer’de kaçağa taviz yok

Nilüfer’de kaçağa taviz yok

Kaçak yapılaşmayla mücadeleyi aralıksız sürdüren Nilüfer Belediyesi, Yaylacık Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrika binasını yıkarak yerle bir etti.

BURSA - Nilüfer Belediyesi kaçak yapılarla ilgili  taviz vermiyor. Nilüfer Belediyesi, özellikle tarım alanlarında inşa edilen yapıları bir bir yıkıyor. Tarım alanlarının korunması ve imara aykırı yapılaşmaya izin vermeyen Nilüfer Belediyesi bu kez Yaylacık Mahallesi’nde harekete geçti. Tarım arazisi üzerinde bin metrekare alanda bulunan fabrika binası alınan geniş güvenlik önlemleri altında yıkıldı.

Kaçak yapılarla mücadelede kararlı olduklarını belirten yetkililer imara aykırı yapılarla ilgili yıkımların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *