İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel (Özel) Birbirlerine rakip olunca 3 aydır konuşmayan baba oğul sandık gelince barıştı

(Özel) Birbirlerine rakip olunca 3 aydır konuşmayan baba oğul sandık gelince barıştı

Bursa’da karşısına muhtar adayı olarak rakip çıkan oğluna 3 aydır küs olan ve "onu evlatlıktan reddettim" diyen muhtar Ali Yıldız, seçim günü sandık başında rekabet ettiği oğlu elini öpünce onu afettiğini söyledi.

Orhangazi ilçesine bağlı Heceler Mahallesi’nde muhtarlığa aday olan baba ile oğlu oylarını kullandı. Oy vermek için sandık başına gelen seçmenleri köy konağında birlikte karşılayan baba oğulun birbirlerine olan küslükleri sona erdi. 35 yaşındaki Zafer Sevinç, köylünün de yönlendirmesiyle 5 yıldır muhtarlık yapan 63 yaşındaki babası Ali Sevinç’in elini öperken, küslük ve kırgınlık ise sona erdi.

210 seçmenli mahallede toplam 7 aday bulunuyor. Adayların birçoğu ise uzaktan da olsa birbiriyle akraba. 1098 numaralı sandıkta oyunu kullanan baba Ali Sevinç, "Aslında karşıma aday olurken 5 dakikalığına gelip benimle istişare etseydi böyle olmazdı. Evlatlıktan reddettiğim haberleri medyanın da olayı abartmasıyla yaşandı. Kırgındım. Biz baba oğuluz. Et ve tırnak gibiyiz. Elimi öpünce yumuşadım. Mahallemiz ve ülkemiz için seçim hayırlı olsun" dedi.

Şoförlük yapan Zafer Sevinç ise, "En güzel kararı mahallemiz verecek. Biz çalışmamızı yaptık. Sandıktan kim çıkarsa hayırlı olsun" diye konuştu.

3 aydır konuşmadığı oğlu elini öpünce yumuşayan baba Ali Sevinç ise demokratik bir yarış olduğunu sözlerine ekledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *