İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Özkan’a Roman vatandaşlardan İstanbul seçimlerine destek sözü

Özkan’a Roman vatandaşlardan İstanbul seçimlerine destek sözü

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İstanbul’da yaşayan Roman vatandaşların yoğun oturduğu semtlere adeta çıkarma yaparak, hemşeri derneklerine ziyaretlerde bulundu.

Balat’ta bulunan Bursa Karacabey Roman Derneği’ne mensup hemşerileriyle bir araya gelen Özkan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Özkan da cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek sözü aldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hafta sonu gerçekleştirdiği İstanbul ziyaretinde Karacabeyli vatandaşların kurduğu dayanışma derneği iş birliği ile Karacabeylilerle buluştu. Bursa Karacabey Roman Derneği’ne mensup hemşerileriyle bir araya gelen Özkan’a vatandaşlar büyük alâka gösterdi.

Bilhassa son dönemlerde çekilen film ve diziler ile turistik bir yer haline gelen Balat’ta yoğun olarak yaşayan Karacabeyliler, Başkan Özkan’ı büyük bir coşkuyla karşıladı.

Balat sokaklarında dolaşırken Başkan Özkan’ı tanıyarak yanına gelen semt sakinleri büyük coşkuya sebep olurken, Fatih Belediye Parkı’ndaki buluşma adeta miting havasına büründü.

“Yaparsa yine AK Parti yapar”

Gerçekleşen buluşmada Başkan Özkan, cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için hemşerilerinden destek sözü alırken, AK Parti belediyeciliği döneminde ülkemizin ve İstanbul’un adeta şaha kalktığını vurgulayarak, ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ dedi.

AK Parti’nin, gönül belediyeciliği anlayışıyla ülkemizin dört bir yanında vatandaşlara hizmet etme gayretinde olduğunu hatırlatan Özkan, AK Parti’nin en büyük gücünün de milletle kurduğu güçlü bağ olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan Başkan Özkan, Balat’taki programı çerçevesinde hemşerileriyle birlikte bölge esnafını da dolaşarak, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *