İstanbul
Parçalı bulutlu
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Marmara Basın Güncel Sakarya'da lojistik deposu yandı

Sakarya'da lojistik deposu yandı

Sakarya'nın Serdivan İlçesi Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde bulunan bir depoda çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Olay yerine intikal eden Başkan Ekrem Yüce, “Deponun etrafı tamamen kontrol altında. Diğer meskûn mahallere sıçramaması için de önlemler alındı. Tek tesellimiz herhangi bir can kaybının olmamasıdır” dedi.

Serdivan Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde bulunan bir depoda çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte bölgeye gelerek İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı’dan bilgiler aldı.

Koordineli çalışma yangının çevreye yayılmasını önledi

Emniyet Müdürlüğü Toplumsal Müdahale Araçları (TOMA), Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen itfaiye araçları ile çevre ilçeler ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin koordineli bir şekilde müdahale ettiği yangında herhangi bir can kaybı meydana gelmedi. 4 bin metrekarelik depoda meydana gelen yangının etrafta bulunan binalara ve işletmelere yayılmaması için itfaiye ekipleri yangının etrafını sararak köpükle müdahale etti. Daha sonra söndürme çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri yangının merkezine ilerleyerek yangını söndürme çalışmalarını sürdürdü.

Can kaybı olmaması tek tesellimiz

Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sabah saatlerinde şehrimizin büyük bir firmasının ana deposunda yangın çıktı. Herhangi bir can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Deponun etrafı tamamen kontrol altına alındı, diğer meskûn mahallere sıçramaması için önlemler alındı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, orman bölge ekipleri ve tüm personel bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim beterinden korusun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *