Karapürçek’te binlerce kişinin merakla beklediği Millet Bahçesi’nin temeli 26 Ağustos Çarşamba günü atılacak. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.
80 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek projede yürüyüş ve bisiklet yolları, kır kahvesi, piknik alanları ve çocuk oyun grupları yer alacak. Karapürçek Millet Bahçesi, bölgedeki binlerce kişinin keyifle vakit geçirebileceği yeni bir yaşam alanı olacak.
Başkan Alemdar, “Çocuklarımızın, ailelerimizin ve her yaştan vatandaşımızın keyifle vakit geçirebileceği Karapürçek Millet Bahçesi’nin temelini atıyoruz. Tüm hemşerilerimizi 26 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00’daki temel atma törenimize bekliyoruz” dedi.
Karapürçek Millet Bahçesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Sapanca Huzur Koridoru, Karasu Yenimahalle Kıyı Park ve diğer yaşam alanlarının ardından bölgeye kazandırdığı yeni sosyal yaşam alanlarından biri olacak.
