İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Vadi İzmit Evleri’nde 9 daire daha yeni sahibini bekliyor

Şehir merkezinin yanı başında doğayla iç içe, Körfez manzarası eşliğinde huzurlu ve konforlu yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri’nde 9 daire daha yeni sahibini bekliyor

Yeşille maviyi ev rahatlığında buluşturarak vatandaşlara huzurlu bir yaşam alanı sunan İzmit Belediyesi, Bektaş İnşaat ile birlikte imzasını attığı Vadi İzmit Evleri’nde yeni buluşmaya ev sahipliği yapıyor. Doğanın ve huzurun bir arada bulunduğu, çağdaş mimarisiyle dikkatleri üzerinde toplayan Vadi İzmit Evleri’nde toplam 9 daire daha görücüye çıkıyor. Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan Vadi İzmit Evleri, Körfez manzarasının güzelliğini İzmitlilere konforlu yaşam eşliğinde sunuyor.

Son Başvuru 23 Haziran

24 Haziran Perşembe günü İzmit Belediyesi Belsa Plaza A Blok 9. kat toplantı salonunda dairlerin satış ihalesi gerçekleştirilecek. 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen daireler, 306 bin 667 TL ile 1 milyon 181 bin TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenler 23 Haziran Perşembe günü saat 16.00’ya kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne elden teslim edebilecek.

Teslim Edilmesi Gereken Evraklar

Gerçek Kişilerin;

1- Geçici teminat makbuzu.(Tedavüldeki Türk parası, mevduat ve katılım bankalarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri dikkate alınarak verecekleri teminat mektupları)

2- İlgili muhtarlık ya da nüfus müdürlüğünden alınmış ikametgah belgesi

3- Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan fotokopisi (aslı ihale sırasında ibraz edilecek), tüzel kişilerin vergi kimlik numaraları gösterir belge,

4- Noter tasdikli imza beyannamesi.

5- Vekaleten katılım halinde noter onaylı vekaletname.

Tüzel Kişilerin;

1- Tüzel Kişiliğin Noter tasdikli imza sirküleri.

2- Ticaret Sicil Gazetesi (Noter tasdikli)

3- Kanuni adreslerini belirten adres beyanı.

4- Mevzuatı gereği 2021 yılına ait kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odası veya ilgili meslek odası belgesi

5- Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz.

6- Vekaleten katılım halinde noter tasdikli vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

7- Ortak katılım olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.