İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çocuk Polikliniği 01.00’e kadar açık

Özel Konak Hastanesi Sakarya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği 28 Eylül’den itibaren haftanın 7 günü gece saat 01.00’e kadar hizmet verecek.

SAKARYA – Nework Ajans

Özel Konak Hastanesi Sakarya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği ile gece saat 01.00’e kadar hizmet verecek. 28 Eylül Perşembe gününden itibaren başlayan uygulama ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği ile gece saat 01.00’e kadar hasta kabulü yapacak. 01.00 uygulaması haftanın 7 günü geçerli olacak.

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI

Polikliniğin 01.00’e kadar hizmet vermesi ile ilgili konuşan Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, “Hastanemizde bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğimizin hizmet saatlerini gece 01.00’e kadar uzatma kararı aldık. 28 Eylül itibariyle başlayan uygulamamız kapsamında çocuk doktorlarımız haftanın 7 günü gece 01.00’e kadar hasta kabulü gerçekleştirecek. Sakarya halkı için her zaman daha iyi hizmeti ilke edinen Özel Konak Hastanesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıkları bizim için son derece önemli. Bu açıdan da bu çalışmamızı şehrimize karşı bir vazife bilinci ile yapıyor, hastalarımıza şimdiden acil şifalar diliyoruz” dedi.