İçeriğe geçmek için "Enter"a basın
Modus ED SWT Tedavisi

Ereksiyon sorunu

Ereksiyon sorunu, cinselliğin gerçekleşebilmesi için gerekli olan penis sertleşmesinin olmaması ya da devam etmemesi durumudur. Erekte olamamanın ereksiyon sorunu kabul edilebilmesi için sürekli olması gerekmektedir. Ara sıra olduğunda ereksiyon problemi sayılmaz. Bazen erken boşalmayla seyreden bu sorun, cinsellik açısından ciddi ve tedavi edilmesi gereken bir problemdir.

Ereksiyon Sorunu neden olur?

 Ereksiyon sorununun altında yatan problemler, fiziksel ve psikolojik kaynaklı olarak değişmektedir. Penisin sertleşmesi için, içinin kanla dolması gerekmektedir. Eğer kan akışında bir sorun varsa ve tıkanma oluyorsa  penis sertleşmez. Bu yüzden ereksiyon sorunu, kalp damar problemleriyle yakından ilgili bir sorundur. Aynı zamanda sinir sistemiyle de yakından alakalı olması, bu sistemde yaşanan problemlerden ve cerrahi müdahalelerden sonra  ereksiyon sorunu görülmesi çok sık rastlanan bir durumdur. Cinsel istek azlığı ve testesteron azlığı da bu soruna neden olabilen başlıca problemlerdendir. Bazı hastalıklarda kullanılan ilaçların yaygın bir yan etkisi de ereksiyon sorunudur. Hormonal nedenler, yaş, sağlıksız bir yaşam ve içki, sigara ve uyuşturucu kullanımı da ereksiyon sorununun altında yatmaktadır.Depresyon, anksiyete, obsesyon gibi psikojenik sebepler de ereksiyon sorunu yaratmaktadır. Diyabet hastalarının neredeyse yarısı bu problemi yaşamaktadırlar. Bunun dışında da bazı kronik hastalıklar da ereksiyon sorununa yol açabilmektedir.

Ereksiyonun erken bitmesi

Ereksiyonun erken bitmesi, ilişkinin başında penisin sertleşmesi ama henüz boşalma gerçekleşmeden sertleşmenin kaybolması anlamına gelmektedir. Penisin kanlanması ve kanın penis içinde kalabilmesi, ereksiyon için gerekli bir durumdur. Eğer, penis kanlanıyor ama bu kanlanma uzun sürmüyorsa ereksiyon erken bitebilir. Bu da en az ereksiyon olamamak kadar ciddi bir problemdir. Çünkü her ikisinde de cinsel birleşme gerçekleşemez. Genellikle psikolojik nedenlerden kaynaklanan ereksiyonun erken bitmesi, tedavi edilmesi gereken bir sorundur. Performans kaygısı, başarısızlık korkusu, ön sevişmenin kısıtlılığı, travmatik cinsel deneyimler gibi psikolojik sebepler, ereksiyonun erken bitmesine neden olabilen en yaygın sebeplerdendir.

Ereksiyon sorunu Modus ED SWT Tedavisi

Ereksiyon sorunu için en başarılı tedavi yöntemi olan Modus ED SWT tedavisi, şok dalga tedavisi yöntemiyle ereksiyon sorunundan tamamen kurtulmanızı sağlayabilen bir yöntemdir. Penisin belli bölgelerine 20 dakikalık seanslarda düşük yoğunluklu şok dalga verilerek  yeni damar oluşumu sağlamayı amaçlayan bu yöntem sayesinde penisteki kan akışı normale dönmektedir. Kan akışı normale döndüğünde tıkanmalar olmamakta ve ereksiyon sorunsuz gerçekleşebilmektedir. Kişilerin günlük hayatlarını engellemeden, narkoz verilmeden, ağrısız ve acısız bir yöntem olan Modus ED SWT tedavisi, kalıcı olarak ereksiyon sorununu çözebilen bir tedavidir.

Ereksiyon sorunu için;  ilaç tedavisi, vakum yöntemi, cerrahi yöntemler, penis protezleri, hormonal ve psikolojik yöntemler ve şok dalga tedavisi bilinen  tedavi yöntemleridir. Şok dalga tedavisi olan Modus ED SWT tedavisi tüm bu yöntemlere göre hem daha başarılı hem de daha risksiz bir tedavi yöntemidir. Başarılarının yüksek olmasının yanında, bu başarılı sonucun kalıcı olması da bu tedavi yönteminin  tercih  edilmesinin sebeplerindendir.

Ereksiyon sorunu sadece cinsel ilişkiyi değil çiftlerin tüm hayatlarını etkileyen bir sorundur. Bu yüzden erken teşhis çok önemlidir. Eğer ereksiyon sorununuz sık yaşanmaya başladıysa artık Ereksiyon sorunu Modus ED SWT Tedavisi ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir.