İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi yeni başhekimi Şeref Kasımoğlu oldu

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi M. Coşkun Güler’in, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliğinde İdari Hizmetler Başkanı olarak görev alması sebebiyle, yerine Kocaeli’nde uzun yıllardır görev yapan Dr. Şeref Kasımoğlu getirildi.  

Devir Teslim Töreni Yapıldı
Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve hastane idari kadrosunun katılımı ile önceki gün hastanede sade bir devir teslim töreni yapıldı.
Töreninde konuşma yapan yeni Başhekim Dr. Şeref Kasımoğlu “Hedefimiz, Hastanemizde verilen hizmetlerimizin kalite ve başarısını daha da yükselterek, sağlık hizmetinin en iyi şekilde verilmesini sağlamak. Bunun için saha gezilerimizle halkımızın görüş ve isteklerini dinleyerek, sağlık çalışanlarımızla işbirliği içerinde güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

Genel Sekreter Ergüney “Hastanemiz Başhekimimiz M. Coşkun Güler’in görevi sırasında pek çok ilklere, yenilik ve güzelliklere imza attı. Kendisine Kandıra İlçesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni başhekimimizin de İlçemize hayırlı hizmetlerde bulunacağından şüphemiz yoktur.” diyerek hayırlı olması dilekleriyle, Kasımoğlu’na başarılar diledi. Görev Devir Teslim Töreni temenniler ve çiçek takdimi ile sonlandı.

Yeni Başhekim Dr. Şeref KASIMOĞLU Kimdir?
1971 Artvin Borçka’da doğan Dr. Şeref Kasımoğlu; ilk orta ve lise öğrenimini Borçka’da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu ve 1996 yılında Kars Arpaçay Sağlık Merkezi’nde göreve başladı. Şubat 1998’de Kocaeli’ ye atanan Dr. Şeref Kasımoğlu, Kullar 2 Nolu Sağlık Ocağı hekimi, Ocak 2004-Kasım 2004 arasında İzmit Merkez Sağlık Grup Başkan Yardımcısı, Kasım 2004-Ekim 2005 arasında İzmit Merkez Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. Ekim 2005’de İl Sağlık Müdür Yardımcısı, 663 Sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname gereği Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurulmasından sonra Sağlık Müdürlüğü görevi üstlendi. 2014-2015 yıllarında Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörlüğü yapılanması için 17’nci sağlık hizmet bölgesi (Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Bilecik illeri) saha koordinatörlüğü görevinde bulundu.