İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Tek Delik İle Aşırı Terlemeye Son’

İzmit Seka Devlet Hastanesi sağlık okur yazarlığını arttırmak konusunda adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok hastalık hakkında bilgilendirmeler yaparak vatandaşları bilinçlendirmeyi hedefleyen hastane, bu kapsamda vatandaşlarımızı Göğüs Cerrahi hekimi Op.Dr.Sertan Erdoğan ile Aşırı Terleme hastalığı hakkında bilgilendiriyor.

KOCAELİ – İzmit

Dr.Erdoğan “Hiperhidrozis (Aşırı Terleme) denilen ve özellikle gençlerde görülen bu hastalık insanların günlük yaşamını olumsuz yönde etkilemektedir. Aşırı terleme problemi olan hastalar tokalaşma, selamlaşma ve koku gibi korkularla karşı karşıya kalmaktadır.  20-30’lu yaşlardaki hastalarımız, kapalı yöntem ameliyatla tek delik ile bu korkulardan kurtulmak mümkün..

Tek bir delikten girilerek yapılan bu ameliyatla, hastalar koltuk altı, avuç içi ve yüz terlemelerinden kurtulabilmektedir.Hasta ameliyat sonrası bir günde taburcu olurken aynı gün terleme şikayetinden kurtularak yaşam seviyesini arttırmaktadır.
Ayrıca hastanemizde, tüm akciğer hastalıklarının cerrahisi, diyafragma patolojileri cerrahisi, göğüs duvarı şekil bozukluğu cerrahisi ve akciğer kanser cerrahileri de yapılmaktadır. “ diyerek vatandaşlarımızın bu hastalığından kurtulabileceğini aktardı.

Dr.Sertan Erdoğan Kimdir?
Göğüs Cerrahi Hekimimiz Op. Dr. Sertan Erdoğan, Öğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ve İhtisasını Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştiren hekimimiz hastanemizde görevini devam ettirmektedir