Sakarya’da etkili olan sağanak yağış sonrası Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ ekipleri, 750 personel ve 240 araçla 36 saati aşkın süredir sahada çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yusuf Alemdar, vatandaşların mağduriyetini gidermek için tüm imkânların seferber edildiğini belirtti.
Yoğun Çalışma ve Müdahale
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sel felaketinin ardından ekiplerin su tahliyesi, temizlik ve hasar tespit çalışmalarını aralıksız yürüttüğünü söyledi. Alemdar, şehrin her bölgesinde sorunlara hızlı müdahale edildiğini ve önceliklerinin vatandaşların güvenliği olduğunu vurguladı.
Birlik ve Dayanışma Mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise, Sakarya’da yaşanan yoğun yağışların afete dönüştüğünü belirterek, belediye ve ilgili kurumların sahada fedakârca çalıştığını ifade etti. Yavuz, bu zor dönemde birlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Şehrin Dört Bir Yanında Mücadele
Sakarya’nın Sapanca, Geyve, Karasu, Kocaali, Ferizli ve Söğütlü ilçelerinde sel ve taşkınlara karşı ekipler yoğun şekilde mücadele ediyor.
