İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Geyve’de de zincir marketler ikinci şubesini açamayacak

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, küçük esnafın desteklenmesi için Akyazı’dan sonra Geyve Belediye meclisinde alınan kararla zincir marketlerin ikinci şubesini açamayacak olmasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

Başkan Akdardağan, “Akyazı Belediyesi ve Geyve Belediyesi’nin değerli başkanları ve belediye meclis üyeleri tarafından alınan bu karar ilçe esnafını sevindirmiştir. Bu anlamlı, yerinde ve bir o kadar da tarihi olan karar için teşekkür ediyoruz. Her zaman küçük esnafımızın desteklenmesi adına önemli girişimlerde ve söylemlerde bulunduk. Bulunmaya devam edeceğiz. Şimdi esnafımızın derdine bir nebzede çare olacak bu uygulamanın diğer ilçelere de yayılmasını ve bu tür kararlar alınmasını bekliyoruz” dedi.

Başkan Akdardağan, “Akyazı ve Geyve’den sonra bu tür kararların diğer ilçelerde de alınmasını ve ilçelerimizin en büyüğü olan Adapazarı’nda da hayata geçmesini bekliyoruz. Değerlerimize sahip çıkıldıkça bizlerde çok mutlu oluyoruz. Büyük sermaye karşısında ezilen bakkal esnafımız bu tür kararla ayakta kalabilmek adına umutlarını arttırmaktadır. Şehirler, kültürleriyle, esnaflarıyla, yerel yönetimleriyle gelişir. Biz bakkallarda şehirlerin simgesi ve dinamo suyuz. Hiper market, süpermarket ve AVM’lere karşı dik duruş sergileyen belediye başkanlarımıza temsil ettiğimiz esnaf adına bir kez daha teşekkür ediyorum”