İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İDEV’de Gözler Vogue Yeşilova’da Olacak

Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) fuarına Kocaeli’nin en iyi lokasyonuna sahip Vogue Yeşilova projesi damga vuracak. Çatı dubleksler ve bahçe dublekslerden oluşan proje sizlere konut değil yeni bir başlangıç sunuyor.

KOCAELİ
Kocaeli’nde bir çok farklı projeye imza atan Volkan Kavşut İnşaat’ın yeni projesi Vogue Yeşilova için son hazırlıklar yapıldı. Kentte değer katacak ve en iyi lokasyon merkezlerinden birinde bulundan Vogue Yeşilova projesi Marmara Bölgesinin önemli konut fuarlarının başında gelen Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) fuarında tanıtımı yapılacak.

MERKEZİ LOKASYON

Türkiye’nin gündemine düşen Şehir Hastanelerinin tam karşısında yapılan Vogue Yeşilova projesi içerisinde ihtiyacınız olan huzuru yaşarken, yeni adresinizde hayatın tam merkezinde olma fırsatını da yakalayacaksınız. Şehir hastanesine 3 km, otogara 5 km, Kocaeli Üniversitesi’ne yakınlığı ile Vogue Yeşilov evleri size hayata en yakın öykünüzü yaşatacak.

BİR GENİŞ YAŞAM ÖYKÜSÜ

Vogue Yeşilova evlerinde sizin hikayeniz size ayrılan ferah yaşam alanlarında yazılacak. 2+1,3+1,4+1 olarak planlanan dairelerinizde keyifle geçecek yeni hayatınıza merhaba diyeceksiniz. Mutfak ve banyolara ayrılan geniş alanlarda ailenizle geçireceğinizi mutlu zamanlar sizi bekliyor. Projede yer alan çatı dubleksler ve bahçe dublekslere de hayran kalacaksınız

GÜVENLİ YAŞAMIN MERKEZİ

Bir ev size hayata nasıl baktığınızı göstererek, ne kadar güvende olduğunuzu hissettirerek mutlu yaşamanızı sağlamalıdır. Vogue Yeşilova projesinde 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi ile korunan evlerinizde bu güveni her zaman bilerek huzurla yaşayacaksınız.